ענקית חללי המשותפים חושפת שהיא הפסידה 122 מיליון דולר בחודש שעבר, אך אומרת שמאמצי הארגון מחדש משתלמים שלהערכתה יביאו לחיסכון עתידי של 8 מיליארד דולר בשכר דירה, וכי היא בטוחה שתצא מפשיטת רגל עד סוף חודש מאי.
קיצוץ בעלויות הנדל"ן היה בראש סדר העדיפויות של WeWork מאז שהחברה הגישה בקשה לפשיטת רגל בנובמבר. באותה עת, WeWork אמרה כי התחייבויות השכירות היוו כשני שלישים מעלות התפעול שלה כאשר היא ניסתה לנהל משא ומתן מחדש על כמעט כל חוזי השכירות שלה.
אתמול (שלישי) עדכנה WeWork כי היא "קבעה מסלול סופי קדימה" ב-90% מכ-500 המשרדים בבעלות מלאה של החברה בתיק הנדל"ן העולמי שלה, כולל באמצעות הסכמים לתיקון או דחיית חוזי שכירות. בחברה גם אמרו כי היא הגיעה להסכם עם מחזיקים המייצגים 92% מההסכמים המובטחים שלה לביטול התחייבויות חוב של יותר מ-3 מיליארד דולר.
בשבוע שעבר לפי דיווחים בארה"ב נודע כי אדם נוימן הגיש הצעה של יותר מ-500 מיליון דולר לרכישה חוזרת של WeWork, חברת שיתוף המשרדים שהקים והובילה להערכת שווי של 47 מיליארד דולר לפני שהיא נפלה לפשיטת רגל. אולם, לא ברור כיצד נוימן מתכנן לממן את ההצעה שלו. בהודעת החברה אתמול, WeWork, לא הזכירה את נוימן.